Dinsdag 21 augustus
Activiteiten: gamedrives
Einddoel: Halali campsite (Etosha)
Afgelegde afstand: ±70 km (afgezien van de gamedrive door het park)

Voordat we weer in alle vroegte op pad gaan, hebben we eerst de toren van het kamp beklommen. Hier heb je mooi uitzicht over de omgeving.

Tijdens de ochtend rit direct doorgereden naar het volgende kamp: Halali. De voorzieningen in dit kamp zijn minder dan in Okaukuejo. Geen internetcafé of postkantoor. De winkel had veel minder, bv. geen vlees (in de diepvries).
Qua campsite is dit de slechtste plek. Met name ’s middags komen er veel groepen hun lunch gebruiken. Daarvoor zijn speciale plaatsen ingericht, maar het levert ook veel stof en herrie.

We hebben veel bekijks met onze trax. We zijn de gehele reis eigenlijk maar 3 andere traxen tegengekomen, het is dus nog een zeldzaamheid. Maar we vinden het erg leuk om onze auto aan anderen te laten zien. Vooral de wat oudere mensen (30+) die met de trucks reizen waren nieuwsgierig naar onze verhalen.
Vandaag veel wild gezien wat we al eerder zijn tegen gekomen. Nieuw waren de hartebeest en kudu.

Om half 6 naar de waterhole gegaan om daar getuige te zijn van een heuse ruzie tussen twee groepen olifanten. Wat een herrie en een mooi gezicht.
’s Avonds uit eten in het restaurant, een lopend buffet. Drankjes apart afrekenen, wat weer een ingewikkelde rekening oplevert en heisa met het betalen.