Dinsdag 23 juli
Weer: warm en zonnig (22°); in de middag een kleine regenbui
Dagactiviteit: wandeling Falls of Foyers; autorit rondom Loch Ness
Overnachting: campsite Faichemard Farm bij Invergarry

Vandaag gaan we naar Drumnadrochit. We hebben daar om half 12 afgesproken met Ger en Syarda (vrienden uit Nootdorp). Via de A87, A887 en de A82 rijden we naar Drumnadrochit. Bij Loch Garry stoppen we om een foto te maken. Toen ontdekten we dat we het fototoestel hadden vergeten, dus gaan we even terug om dat op te halen.


In Drumnadrochit staan Ger en Syarda al op ons te wachten en drinken we gezellig samen koffie met een lekkere koek en maken een wandelingetje in het dorp. Natuurlijk hebben we ook het monster gezien. Daarna drinken we nog een kop koffie en gaan we weer ieder zijns weegs. Wij rijden verder via Inverness rondom Loch Ness en maken nog een korte wandeling bij de: Falls of Foyers (walkhighlands)
Een mooie wandeling. De route is wel wat anders dan beschreven. Maar ondanks dat prima te vinden. Het gaat ineens wat regenen, vandaar dat we tijdens de wandeling een regenjas aangedaan hebben. Maar al snel kan die weer uit. Het is en blijft nog steeds erg warm. Onze route: Falls of Foyers.