Zondag 21 juli
Weer: warm en zonnig (23°)
Dagactiviteit: wandeling Ariundle Oakwoods circular; autorit naar Mallaig
Overnachting: Sunart Camping ( Glenview) in Strontian

Omdat het wederom erg heet wordt beginnen we met een korte wandeling in de buurt van Strontian: Ariundle Oakwoods circular (walkhighlands). Een leuk wandelingetje door een mooi gebied. We komen bijna niemand tegen. Natuurlijk ook omdat het nog zo vroeg is. Vanaf de parkeerplaats loop je eerst over het hoofdpad en daarna langs de rivier stroomopwaarts. Tijdens de terugweg door een oerbos, moeten we nog een paar meter klimmen. Onze route: Strontian Oakwoods (wikiloc).


Na de koffie bij de caravan, gaan we een autorit maken naar Mallaig. Onderweg stoppen we af en toe om te genieten van het uitzicht. Met name bij Uig zijn veel picknickplekken langs het water. We maken op de heenweg nog een detour langs de B8008, maar daar is het erg druk.


Wij stoppen bij een picknickplek vlak voor Mallaig waar we op de rotsen kunnen zitten. Daar waait een lekker windje. In Mallaig wat rond gewandeld, een ijsje gegeten en de stoomtrein gezien én geroken. Die vertrok net toen we kwamen. Via dezelfde weg zijn we weer teruggereden.