Zondag 9 juli
Afstand: 0 km
Activiteit: wandeling  vanaf de campsite; fietstocht langs de rivier
Einddoel: Camping Alpenferienpark Reisach

We ontbijten hier lekker luxe. Om 8 uur kunnen we de Duitse broodjes ophalen, die we de dag van te voren al hebben besteld. Eerder kan niet, maar hoeft ook niet. We hoeven vandaag niet vroeg op te staan, want vanochtend staat een wandeling vanaf de camping op het programma. Een prachtige wandeling van ongeveer 6 km met mooie vergezichten. Waar nodig via een staalkabel langs een steile helling (kort stukje)  en door het bos.

De basis is de geocaching multi: “Reisach Panoramatour”. Onder weg en aan het eind vinden we nog een geocache. Uiteindelijk een wandeling van bijna 6 km met hoogteverschil van 259 meter. Niet gek voor een eerste wandeling. De details zijn te vinden op wikiloc: Reisach Panoramatour.

Als we na bijna 3 uur terug zijn bij de camping is het inmiddels erg warm. We rusten heerlijk uit en gaan om op te frissen even zwemmen. Wie had dat gedacht. We zijn niet zulke zwemmers en nu de eerste twee dagen al twee keer. Het water in dit zwembad is heerlijk verfrissend. Een zwembad dat op een speciale manier wordt gezuiverd. Je zwemt dan ook naast allerlei mooie waterplanten.

Aan het eind van de middag gaat Ineke alleen en met de fiets achter op de auto naar het dal, waar ze een korte fiets- en geocache tocht maakt langs de rivier. Een tochtje van nog geen 7 km. Voor details zie wikiloc: Reisach – Gailtal fietsroute.