Zaterdag 2 oktober
Overnachting: thuis
Activiteit: reisdag
Afstand gereden: 858 km

We staan net als normaal op rond 7 uur en breken rustig de boel op. Nog met de gedachten dat we vannacht in Lohr am Main in Duitsland zullen gaan kamperen, waar Ineke graag nog wat speciale Geocaches wil scoren.

Om een uur of acht zijn we klaar en rijden naar de ingang van de camping om te wachten tot de broodjes arriveren. Die blijken er allang te staan, maar als de camping eigenaar ziet dat we staan te wachten, komt ze naar ons toe om de broodjes te geven. Leuk in een stoffen tas van de camping.

Daarna gaan we op pad. Als we op de snelweg zijn gaat Ineke de camping in Lohr am Main ingeven in  Googlemaps. Het blijkt dat we al om half 1 in Lohr am Main kunnen zijn. Natuurlijk weten we dat Google niet weet dat wij maar 90 km per uur rijden, dus dat zal wel wat later worden. Maar Johan stelt voor om uit te rekenen hoe laat we thuis zijn als we in 1 keer door rijden.

Dat blijkt een uur of 5 te zijn. Als je daar een paar uur bij optelt, moet het toch te doen zijn. We besluiten in 1 dag naar huis te rijden. Helaas krijgen we veel files te overwinnen, maar al met al valt het mee en zijn we om kwart over 9 thuis waar Anita, onze dochter, ons opwacht met eten en een lekkere warme openhaard. Een mooi welkom thuis.