Woensdag 17 augustus
Afgelegde km: ± 8 km
Activiteiten: Wandeling watersmeet
Overnachting: Lynmouth holiday retreat

Al weer de laatste dag in dit gebied. Tijd om één van de toppers in dit gebied te ervaren: Watersmeet. Pas halverwege de dag begrijpt Ineke de naam. We lopen naar een plek waar twee rivieren bij elkaar komen: Waters meet. Die we oversteken om bij het Coastpath uit te komen.


Ondertussen is het weer tijd voor een koffie pauze. Wederom in de luwte van een muurtje. Nu niet schuilend voor de zon, maar schuilend voor de harde wind. Na het lekkere kopje koffie starten we aan de afdaling. Vanaf hier dalen we langzaam af naar Lynmouth. We lopen langs de helling, maar het is nergens eng. Het pad is goed genoeg om veilig te lopen. Via Lynmouth komen we weer bij de auto. Onderweg in Lynmouth passeren we nog een parkeerplaats waar we opnieuw gebruik maken van het toilet van een parkeerplaats. Onze route: Wikiloc Watersmeet. Uiteindelijk een wandeling van 9 km met een hoogteverschil van 309 meter. Wij hebben over deze wandeling 4 uur en een kwartier gedaan.

We zijn al vroeg weer bij de camping. Ineke gaat in haar eentje ‘s middags nog een trail lopen. Een geheel ander soort wandeling, gewoon langs geocaches, door weilanden en door een bos. Erg leuk en niet te zwaar.
‘s Avonds maken we de caravan en auto al gereed voor ons vertrek de volgende dag, zodat we direct na het ontbijt morgenochtend kunnen wegrijden.